New build apartments for sale at vistabella golf, costa Blanca, Spain

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Loading ....
 

New build apartments for sale at vistabella golf, costa Blanca, Spain
Visit our website: http://www.newvillasinspain.com
Facebook: https://www.facebook.com/newvillasinspain/

This beautiful modern new build apartment at Vistabella Golf is part of a very nice project on the golf course. There are apartments with 2 bedrooms and 2 bathrooms and there are also apartments with 3 bedrooms and 2 bathrooms available. For more information on the three bedroom apartments, please click on this link. This is a project with ground floor apartments which have their private gardens and the penthouses a spacious private roof terrace with astonishing distant views to the salt lakes of Torrevieja, to the mountains and even to the Mediterranean See. Through the windows of the living room you can walk outside to enjoy the cozy terrace and the beautiful views. These apartments are situated in all around the swimming pool, so all are overlooking and communal swimming pool which is surrounded by a beautiful garden with palm trees and plants. It is a very popular project, the new phase has just been released and half of the properties have already been sold. For many people who play golf or enjoy to be in a peaceful and natural environment Vistabella Golf is the place to be to buy their holiday or permanent home. On the domain of Vistabella Golf, there is a beautiful 14 hole golf course that was designed by the prestigious golfer Manuel Piñero. Next to the vistabella Golf clubhouse there are also facilities to play paddle tennis and green bowling. At walking distance you find a supermarket, the golf course, bars and restaurants, which are all situated at the resort. On the right hand side of the supermarket, there is also an ATM, which is very useful. The Alicante Airport is at 40 minutes away and the Murcia Airport at only 30 minutes, so it is very easy to reach this beautiful resort.

Visit our website: http://www.newvillasinspain.com
Facebook: https://www.facebook.com/newvillasinspain/

Nieuwbouw appartement te koop in Vistabella Golf, Costa Blanca, Spanje

Dit prachtige moderne nieuwbouw appartement in Vistabella Golf behoort tot een heel mooi nieuwbouw project bij de golfbaan. Er zijn appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers en er zijn ook appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers beschikbaar. Voor meer informatie over de appartementen met drie slaapkamers, klik dan op deze link. Het is een project met appartementen op de benedenverdieping met een privé-tuin en penthouses met een ruim privé-dakterras met verbazingwekkende uitzichten op de zoutmeren van Torrevieja, de bergen en zelfs de Middellandse Zee. Door de ramen van de woonkamer kunt u naar buiten lopen om te genieten van het gezellige terras en het prachtige uitzicht. Deze appartementen bevinden zich allen rond het zwembad, dus ze hebben allemaal uitzicht op het gemeenschappelijk zwembad dat is omgeven door een prachtige tuin met palmbomen en planten. Het is een zeer populair project, de nieuwe bouwfase is net gelanceerd en de helft van de woningen zijn reeds verkocht. Voor veel mensen die golf spelen of willen genieten van de rustige en natuurlijke omgeving, is Vistabella Golf de ´place to be ´om hun vakantie- of permanente huis te kopen. Op het domein van Vistabella Golf, is er een mooie 14 holes golfbaan die is ontworpen door de prestigieuze golfer Manuel Piñero. Naast het Vistabella Golf clubhuis zijn er ook faciliteiten om paddle tennis en petanque te spelen. Op loopafstand vindt u een supermarkt, de golfbaan, bars en restaurants, die allemaal zijn gelegen in het resort. Vlak naast de supermarkt, is er ook een geldautomaat, wat zeer nuttig is. De luchthaven van Alicante ligt op 40 minuten afstand en de luchthaven van Murcia op slechts 30 minuten, dus het is heel gemakkelijk om dit prachtige resort te bereiken.

Website: http://www.newvillasinspain.com
Facebook: https://www.facebook.com/newvillasinspain/

Music: Itro & Kontinuum – Alive [NCS Release]
https://www.youtube.com/watch?v=-xKKo…

 

Comments

Write a comment

*